Tag: Зајкова

Зајкова: ЛДП ќе делува како и во изминатиот парламентарен состав – независно од сите останати политики, согласно своите програмски правци

Претседателката на Либерално демократската партија Моника Зајкова, изјави дека ЛДП во парламентот ќе дејствува независно како и досега. Таа истакна ...

ЛДП е подготвена да го прифати влегувањето на ВМРО-ДПМНЕ во владејачката коалиција ако опозицијата ги поддржи уставните измени

Либерално-демократската партија (ЛДП) е подготвена да го прифати влегувањето на ВМРО-ДПМНЕ во владејачката коалиција доколку опозицијата ги поддржи уставните измени. ...

Page 1 of 2 1 2