fbpx

Tag: Замрзнати цени

Битиќи: ММФ и Светска Банка потврдија дека Северна Македонија на најефикасен начин ги спроведува Владините мерки за поддршка на граѓаните и компаниите

 1. Господине Битиќи, во изминатиот период за време на економската криза, една од одлуките на Владата беше државната помош за ...