fbpx

Tag: замрзнување на цени

Бектеши: Ќе предложиме со замрзнување на цените на зеленчукот и овошјето, од денеска поевтинуваат дел од хигиенските производи

Министерството за економијата направи анализи и ќе достави предлог одлука до Владата на следната седница да одреди замрзнување на цените ...

Page 1 of 2 1 2