fbpx

Tag: заштита

Земјава бележи зголемување на опфатот со вакцинација, но се уште е под препорачаните 95 отсто затоа ќе се подига свеста кај населението

Министерството за здравство ќе ја подига свеста на населението за потребата и придобивките од редовно вакцинирање во рамките на Европската ...

Page 1 of 2 1 2