fbpx

Tag: здружение на инженери и архитекти

Одбележување на 103 годишнината од формирањето на првото македонско здружение на инженери и архитекти со настанот „Инженерството инспирација за младите уметници“

Асоцијацијата на здруженија на инженери – Инженерска институција на Македонија ја одбележува 103 годишнината од формирањето на првото македонско здружение ...