Tag: земјоделство

Љупчо Николовски

Средба Николовски – Мамадов: Го пренесуваме нашето позитивно искуство во процесот за консолидација на земјоделското земјиште

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски во рамки на 43 Конференција на ФАО во Рим, одржа билатерална средба ...

Фото: МЗШВ

МЗШВ: Земјоделците од Чифлик на првото Собрание на учесници дадоа поддршка за започнување на процесот за консолидација на земјоделското земјиште

Успешно заврши првото Собрание на учесници во село Чифлик, кое се одржа вчера вечер, каде мнозинството земјоделци дадоа силна поддршка ...

Николовски: Целиот Балкан треба да го гледа земјоделското производство како заедничка шанса за настап на пазарот на ЕУ

Во присуство на министерката за земјоделство, шумарство и водостопанство на Србија, Јелена Танасковиќ, регионалниот директор за агробизнис секторот на ЕБРД ...

Page 1 of 3 1 2 3