fbpx

Tag: злоупотреба

Белата палата на ВМРО-ДПМНЕ. Фото: Фронтлајн

Цело ВМРО-ДПМНЕ дезинформира, ја злоупотребија и болката и траумата по смртта на Вања за да манипулираат

Пишува: ЗОРАН БОЈАРОВСКИ Јанушев манипулира, Ковачки лаже и признава дека лаже, Милошоски одамна дезинформира, Николоски коипикет на сопартијците во дезинформации, ...

ЦИВИЛ на Светскиот ден на децата: Конвенцијата за правата на детето мора да биде минимална основа, а не недостижен сон! СТОП ЗА УБИВАЊЕТО НА ДЕЦАТА во војна!

Конвенцијата на Обединетите нации за правата на детето стапува во сила на 20 ноември 1989 година. Оттогаш, овој датум се ...