Monday, 24 February 2020

ФОТО ВЕСТ: Заев испадна фер, не ја тргна водата од пред Мицкоски

На фотографијата се гледа дека има вода доволно за сите. Заев испадна фер, не ја тргна водата од пред својот гостин, како што тоа го направи Бојко Борисов на неодамнешната средба со Мицкоски. Веројатно затоа Мицкоски се обиде да го одушеви Борисов со своите лаги за стипендии од Германија и Италија, но како што знаеме, вода не доби.

Вода имаше на средбата со Заев, иако дојде со противуставен предлог за министер за внатрешни работи. Сепак, со склопени раце и со малку страв и жед во погледот, тој е концентриран на шишенцата со вода пред него.

Џ. Дерала

Next Post