БРОЈКИ

Колку потписи собраа кандидатите за претседател на државата? Еден нема ниту еден потпис

Во тек е постапката за собирање потписи за кандидатите за претседателските избори. Досега, според Државната изборна комисија, седум кандидати достигнаа...

Прочитај повеќе
Page 1 of 14 1 2 14