fbpx
Monday, 15 August 2022

ФОТО ВЕСТ

Во окупираните области на Украина, Русите ги менуваат украинските знаци со руски

Во окупирани области на Украина, руските окупатори ги заменуваат сообраќајните знаци. Ги отстрануваат знаците на украински (со транслитерација на англиски)...

Прочитај повеќе
Page 1 of 2 1 2