fbpx

СЕГА СМЕ КВИТ

Како работи баналниот етноцентричен ум, Мицкоски креира атмосфера на „едни надвор од други“

11.07.2022 година Наместо „едни со други“, Мицкоски креира атмосфера на „едни надвор од други“ Мицкоски работи на тоа општеството националистички...

Прочитај повеќе
Page 1 of 2 1 2