Tag: Агенцијата за управување со одземен имот

Фото: ТВ21.мк

 Агенцијата за управување со одземен имот продаде дел од конфискуваниот имот на Мијалков за „Империја“, собра 244 илјади евра

Агенцијата за управување со одземен имот успешно ја спроведе и реализира продажбата на вкупно три одземени недвижности од поранешниот шеф ...