Tag: Алина Кабаева

Фотомонтажа: Д. Мишев / ЦивилМедиа

Путин го понижува Пригожин, ја предаде контролата над медиумскиот бизнис на шефот на Вагнер на својата љубовница

Огромно понижувањето за Евгениј Пригожин, Путин ја предаде контролата над медиумскиот бизнис на Вагнер на својата љубовница, гимнастичарката Алина Кабаева, ...