Tag: американско разузнување

Директорката на американските разузнавачи: Многу е мала веројатноста дека Русија ќе го употреби своето нуклеарно оружје

Многу е мала веројатноста дека Русија ќе го употреби своето нуклеарно оружје, изјави во четвртокот највисокиот американски разузнавач, и покрај ...