fbpx

Tag: Ана Чупеска

Ана Чупеска Фото: Цивил Медиа

Чупеска за ЦИВИЛ МЕДИА: Стратегијата за интеркултурализам придонесува за интеграција на сите културни групи во земјава

Проф. д-р Ана Чупеска во интервјуто за ЦИВИЛ МЕДИА зборува за Стратегијата за интеркултурализам и општествена кохезија изразувајќи задоволство за начинот на подготовка, во ...

Кружен тeк 

Пишува: АНА ЧУПЕСКА Едно од најголемите сообраќајни откритија, кое масовно се применува на целата територија на нашата држава е замената ...

Македоноскепса

Пишува: АНА ЧУПЕСКА Во земјата во која има најмногу детективи по глава на жител и Фејсбук Поаровци и Мис Марпловки; ...

Жмиц се жени

Пишува: АНА ЧУПЕСКА Го кажа судбоносното ДА. Дали конечно Жмиц, се смилува јасно да ни го покаже правецот во кој ...

Page 1 of 3 1 2 3