fbpx

Tag: антикризни мерки

Ковачевски за ЦИВИЛ МЕДИА: Јас ќе ја составам следната Влада која ќе го обезбеди членството на Северна Македонија во Европската Унија

Премиерот Димитар Ковачевски имаше непопуларна задача во изминатите две години во кои ја предводеше македонската влада. Тој и неговиот владин ...

Новиот деветти пакет антикризни мерки во вредност од 662 милиони евра е за заштита на животниот стандард, ликвидноста на компаниите и развојот на економијата

Новиот деветти пакет антикризни мерки во вредност од 662 милиони евра, што го утврди Владата на Република Северна Македонија, содржи ...

Ковачевски: Деветтиот пакет антикризни мерки е тежок 662 милиони евра насочени кон ранливите категории на граѓани, младите, пензионерите и компаниите

„На денешната владина седница го усогласивме деветтиот пакет антикризни мерки, во вредност од 662 милиони евра. Овој пакет содржи 26 ...

Page 1 of 3 1 2 3