Tag: Баукултур

Костадиновска-Стојчевска ќе иницира формирање оддел за „Баукултур“ во Министерството за култура

Министерката за култура Бисера Костадиновска-Стојчевска на втората Конференција на министри за култура „Алијанса Баукултур“ истакна дека за неа „Баукултур“ е ...