Tag: Бесими

Бесими со претставници на ИФЦ: Потенцијал за учество на ИФЦ во зелената транзиција и поддршка на приватниот сектор

Можностите за проширување на дејствувањето на Меѓународната финансиска корпорација при Светската банка – ИФЦ во земјава преку учество во финансирањето ...

Бесими: Предлог Буџетот за 2024 ги таргетира приоритетите и ги распределува средствата за исполнување на јавните потреби

Предлог буџетот за 2024 година ги таргетира приоритетите и соодветно ги распределува средствата за исполнување на јавните потреби на граѓаните ...

Page 1 of 9 1 2 9