fbpx
Wednesday, 7 December 2022

Tag: безбедност

Екстремно десничарски партии и организации на Западен Балкан: „Безбедносна закана и ризик за општеството“

Екстремните десничарски групи на Балканот немаат пристап до традиционалните медиуми, па затоа бараат „засолниште“ во Интернетот како моќна платформа на ...