fbpx

Tag: Бислимовски

Преку енергетска транзиција од увозник земјава ќе се трансформира во извозник на електрична енергија

Од увозник на електрична енергија земјава преку зелената енергетска транзиција, поттикната од енергетската криза која придонесе за зголемување на инсталираниот ...