fbpx

Tag: Борел

Борел-Вархеји: Направивте одлучувачки чекори во процесот на пристапување во ЕУ сега ќе треба да се имплементираат преостанатите обврски неопходни за отворање на првиот кластер

Според прелиминарните наоди и заклучоци на Канцеларијата за демократски институции и човекови права на ОБСЕ (ОДИХР), претседателските и парламентарни избори ...

Page 1 of 8 1 2 8