fbpx

Tag: британска поддршка.

Османи-Пич: Партнерските односи со Обединетото Кралство рефлектирани и преку помош за претседавањето со ОБСЕ

Министерот за надворешни работи Бујар Османи денеска оствари телефонски разговор со специјалниот пратеник на британскиот Премиер за Западен Балкан, лорд ...