Tag: Централна Европа

Министрите за одбрана на Централна Европа предупредија на важноста на Западен Балкан за безбедноста на континентот

Министрите за одбрана на земјите членки на Централноевропската одбранбена соработка предупредија денеска во Прага на средбата со нивните колеги од ...