fbpx

Tag: Дарио Николовски

Николовски: Четирите инвестиции во енергетиката значат производство на електрична енергија, намалување на CO2, и добробит на стандардот на граѓаните

„Ова време во коешто функционира и раководи оваа Влада за разлика од претходно според мене е многу подемократско и дозволува ...