fbpx

Tag: Денот на Единството на Украина

Фото: Укринформ

Кратко објаснување за сложените теми во Украина: Ден на единството, напади на цели на руска територија, провокација во Донецк

Центарот за стратешки комуникации и информациска безбедност на Украина ги продолжува напорите да обезбеди кратко објаснување за странската публика за ...