fbpx

Tag: дигитализација

Ковачевски: Дигитализирани векови стари македонски ракописи, наследство со кое треба да се гордееме

Премиерот Димитар Ковачевски, министерката за култура, Бисера Костадиновска Стојчевска и директорката на Институтот за македонски јазик „Крсте Мисирков“, Елена Грујоска ...