fbpx

Tag: домаќинства

Бектеши: Во последните три месеци домаќинствата и малите потрошувачи имаат над 15 проценти заштеда на електрична енергија

Министерот за економија Крешник Бектеши на својот профил на фејсбук објави дека заштедата на електрична енергија кај домаќинствата и малите ...