Tag: Џејмс О’Брајан

О’Брајан: Престојните избори се јасен избор помеѓу луѓе кои имаат пат кон Европа и луѓе чие минато покажува дека не се заинтересирани за ЕУ

Американскиот помошник државен секретар за Европа и Евроазија Џејмс О'Брајан во интервју за МИА изразува уверување дека истиот дух на ...