fbpx

Tag: Енвер Хоџа

Што пишувал идолот на Апасиев, Енвер Хоџа за титова Македонија и Македонците, Албанците и знамето?

Пишува: ПЕТРИТ САРАЧИНИ Шефот и пратеник на екстремната десничарска партија „Левица“, Димитар Апасиев, повторно го воздигнува поранешниот комунистички диктатор на ...