fbpx

Tag: Ерол Ризаов

Мицкоски ќе нѐ качува на платформа

Пишува: ЕРОЛ РИЗАОВ Со воодушевување ги прочитав клучните проекти од списокот на желби на Христијан Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ мистично насловени како „Платформа 1198“. Во наредните четири ...

САД со поддршка за про-европските сили. Аналитичари: Граѓаните знаат кои политички субјекти јасно се определени за евроатланската опција

Република Северна Македонија мора да продолжи со реформите и евроинтегративниот курс, додека нејзините граѓани треба да ги осудуваат деструктивните сили ...

Page 1 of 2 1 2