fbpx

Tag: ЕСС

Тренчевска: Има нови барања од синдикатите, конечниот текст ќе го разгледаме на ЕСС во вторник и ќе го потпишеме договорот

Министерката за социјална работа и политика, Јованка Тренчевска денеска изјави дека утврово одржале состанок со министерот за финансии и Конфедерацијата ...