Tag: ФЕИТ

ФЕИТ организира Отворен ден

Факултетот за електротехника и информациски технологии, заедно со факултетското студентско собрание при ФЕИТ, организираат Отворен ден Coffee@FEIT edition 3.0. Овој ...