fbpx

Tag: Финансирање

Бесими: Предлог Буџетот за 2024 ги таргетира приоритетите и ги распределува средствата за исполнување на јавните потреби

Предлог буџетот за 2024 година ги таргетира приоритетите и соодветно ги распределува средствата за исполнување на јавните потреби на граѓаните ...

Ковачевски: Владата е партнер на стопанството, заедно ја градиме нашата европска економија, за повисок раст, нови инвестиции и подобар животен стандард

Премиерот Димитар Ковачевски, денеска се обрати пред околу 500 претставници на деловната заедница корисници на поддршката од Владата, за нови ...