Tag: финансиска поддршка

Владата го утврди текстот на Предлогот на закон за финансиска поддршка на социјално ранливи категории на граѓани, се испраќа до Собрание

Владата на 206. седница го разгледа и утврди текстот на Предлогот на закон за финансиска поддршка на социјално ранливи категории ...

Финансиска поддршка за продадени количини на домат, пипер и краставица произведени под контролирани услови

Дадениот збор на министерот Николовски на средба во месец април со претставниците на домашните производители на раноградинарски култури со оранжериско ...

Битиќи: Потпишани се нови 289 договори по Законот за финансиска поддршка на инвестиции за 366 милиони евра инвестиции на компаниите

Спроведувањето на Законот за финансиска поддршка на инвестициите е трансформативна сила која отвори нови хоризонти за одржлив раст и развој ...

Фото: Влада.мк

Министерот Љупчо Николовски додели 67 договори за поддршка на локални манифестации, саеми и фестивали

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски, денеска свечено ги додели договорите за финансиска поддршка за организација на локални ...

Министерство за труд и социјална политика. Фото: Ангел Ангеловски

На 12 јануари исплата на финансиска поддршка за ранливи категории на граѓани за справување со енергетската криза

Паричните средства за корисници на финансиска поддршка за справување со енергетската криза ќе бидат исплатени на 12 јануари 2023 година, соопшти денеска Министерството за ...

Page 1 of 2 1 2