fbpx

Tag: годишен конкурс

Костадиновска-Стојчевска: Срамно е политички да се жигосуваат и дискфалификуваат колеги и уметници заради партиски профит

„Комисиите што ги утврдија проектите што добија финансиска поддршка во рамките на Годишната програма на Министерството за култира ја направија ...