fbpx

Tag: Грција

Партиите во Грција бараат одговорност од Владата за железничката несреќа кај Темпи, по натписот во „То Вима“ за монтирани разговори

Разговорите меѓу одговорните на железничките станици на денот на железничката несреќа кај Темпи на 28 февруари 2023 година, објавени тогаш ...

Page 1 of 20 1 2 20