fbpx

Tag: Хаг

Русија почна да спомнува судење во Хаг, пропагандистката Симонјан ја пласира тезата на Гебелс: Оние кои патуваат заедно, висат заедно

Во Русија веќе се зборува за меѓународниот трибунал, а пропагандистите се нервозни поради неодамнешната одлука на Советот на ЕУ, според ...