Tag: храброст

Мејер: Вооружените сили на Украина го инспирираа светот со нивната огромна вештина, професионализам и апсолутна храброст бранејќи ја нивната земја од руската брутална и неоправдана инвазија

Затоа Соединетите Држави, заедно со нашите сојузници и партнери – вклучувајќи ја и Северна Македонија – ќе продолжат да осигураат ...