fbpx

Tag: Илхан Ќучук

Европскиот парламент повикува на национален консензус за евроинтеграциите со цел исполнување на целта – подготвеност за членство до 2030

Европскиот парламент го објави Извештајот-резолуцијата на бугарскиот европратеник Илхан Ќучук за Северна Македонија, изработен по извештајот на Европската комисија, во ...