Tag: Имери

Вести од иднината

Пишува: ЉУАН ИМЕРИ Стигна најновите вести од иднината. Ќе споделам неколку. Македонската влада го поддржа барањето на Бугарија за реадмисија ...

Бегалците и јас

Пишува: Луан ИМЕРИ Пред извесно време, во екот на бегалската криза на социјалните медиуми прикачив една слика на која пишуваше ...