Tag: ИПА проект

Пенов: Преку успешно имплементирање на ИПА инструментот за прекугранична соработка, се презентира и зрелоста на земјите од регионот за интегрирање во ЕУ

Спроведувањето на Програмите за прекугранична соработка со финансиска поддршка од ИПА инструментот на Европската Унија е најдобриот начин за учење ...