Tag: Иван Јорданов

Градоначалникот на Штип од ВМРО-ДПМНЕ за енергетската инвестиција, Мицкоски по навика против напредок и развој

Градоначалникот на Штип, Иван Јорданов контра својот лидер Христијан Мицкоски. Општината ги завршила сите технички подготовки за почеток на најголемиот ...

Директорот на штипската клиника Георгиев, до координаторот на ВМРО-ДПМНЕ Јорданов: Бедно и срамно е да се плашат и манипулираат граѓаните на Штип и регионот

Откако Иван Јорданов координатор на ОК ВМРО-ДПМНЕ Штип и кандидат за пратеник на второ место во ИЕ 3, вчера излезе ...