fbpx

Tag: изјави

Амбасадорката Дир: Украинските бранители ја имаат силата на духот што принуди многумина во светот да ги преиспитаат заедничките вредности во целина

Амбасадорката на Украина, Н.Е. Лариса Дир, на почетокот од своето обраќање на  Конференцијата „Украина – година на хероизмот“ се заблагодари ...