fbpx

Tag: изградба

Максимално вклучување на домашните компании во изградбата на коридорите 8 и 10д, договориле Азески и раководството на „Бехтел и Енка“

Стопанската комора на Северна Македонија стои на располагање во изнаоѓање, односно вмрежување на локалните домашни компании кои треба максимално да ...

Page 1 of 2 1 2