fbpx

Tag: ИЗИИС

ИЗИИС за Скопје

Под мотото „ИЗИИС за Скопје“, тимот на Институтот за земјотресно инженерство и инженерска сеизмологија започна со посебно дизајнирани едукативни посети ...