fbpx

Tag: курсот за офицери на Армијата

Свечена заклетва на 30 слушатели на курсот за офицери на Армијата, Петровска им порача дека стануваат дел од семејството кое се грижи за безбедноста на земјата

Триесет млади граѓани, идни офицери на Армијата на Република Северна Македонија денеска на Воената академија во Скопје дадоа свечена заклетва, ...