fbpx

Tag: Лазар Нанев

Лога: Лазар Нанев разрешен од Советот за ИКТ, Судскиот совет да отвори постапка за утврдување одговорност

 Судијата и претседател на Совет за координирање на информатичко-комуникациска технологија во правосудните органи, судијата Лазар Нанев се ослободува од функцијата ...