fbpx

Tag: лектори

Костадиновска Стојчевска: Најавата за нов закон за македонскиот јазик го зголеми интересот за лиценцирање лектори

Министерката за култура Бисера Костадиновска Стојчевска во гостувањето на МРТ истакна дека предлог-законот за употреба на македонскиот јазик ќе предизвика ...