fbpx

Tag: Махагони

Битиќи од компанијата „Махагони“: Државната помош за инвестиции ги подобрува производните капацитети на нашите компании

Заменикот на претсетседателот на Владата на Република Северна Македонија задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир ...