fbpx

Tag: Македонска книжевна визита

Во македонскиот КИЦ во Софија, македонски и бугарски писатели градат мостови на соработка и поврзување на народите

Културно-информативниот центар на Република Северна Македонија во Софија вечерва беше местото каде што македонските и бугарските писатели уште еднаш потенцираа ...